Rólunk

 

info@tappancsosotthon.hu
+36 30-148-4320
Tímár utca 20.

1034 – Budapest

Oldalunk a felelős állattartás égisze alatt azért jött létre, hogy segítsen azoknak, akik tappancsos családtagjaikkal együtt keresik új otthonukat.

Sajnos mi is saját bőrünkön tapasztaltuk meg azt, amivel már valószínűleg a legtöbben ti is szembesültetek, mégpedig, hogy mennyire elképesztően nehéz dolga van annak, aki négylábú családtagjával szeretné megosztani a leendő otthonát.

Oldalunk célja, hogy összehozzon titeket azokkal a lakástulajdonosokkal, akik már nyitottak a négylábú kedvencek irányába, illetve, hogy meggyőzze azokat, akik eddig még elzárkóztak a kisállatos bérbeadástól, hogy változtassanak az álláspontjukon. Ezenfelül célunk, hogy megkönnyítsük azoknak a bérlőknek a helyzetét, akik ugyan már megtalálták a leendő otthonukat, de a négylábú családtagjaik miatt kiemelt elvárásoknak kellene megfelelniük, mint például a 3. havi kaució. Természetesen az lenne a legideálisabb, ha kis kedvencünk a sok-sok séta mellett, egész nap otthon rohangálhatna a hatalmas házunkban, illetve a még annál is nagyobb kertünkben és játszhatna a kis barátaival, de sajnos erre nem mindenkinek van lehetősége, viszont, mindenkinek szüksége van egy otthonra, ahol gondját tudja viselni a családjának.

Éppen ezért az ingatlanjaink kiválasztásánál kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy kis kedvenceinknek minden szempontból megfeleljen az új otthona, beleértve a lakás méreteit, a mozgásigényük kielégítése érdekében a közelben megtalálható zöldövezeteket, parkokat, kutyafuttatókat, esetleges fürdőzőhelyeket és kutyaiskolákat, valamint az elérhető állatorvosi rendelőket is.Mindemellett, természetesen igyekszünk az elkötelezett gazdi igényeit is szem előtt tartani, hogy megtaláljuk számotokra az új álomotthonotokat. Szeretnénk, ha minél több felelősségteljes társunk tapasztalhatná meg, hogy milyen fantasztikus érzés az, amikor bekerül a családba egy négylábú, ezért kiemelt céljaink közé tartozik a menhelyről mentett állatok elhelyezésének a támogatása is, amiről hamarosan sokkal bővebben mesélünk még, addig is kérdéseitekkel keressetek nyugodtan itt üzenetben, vagy e-mailben az info@tappancsosotthon.hu címen.Nemsokára érkezünk még több infóval, na meg persze az első otthonokkal is!

Üdvözlettel: a Tappancsos Otthon csapata