13. kerület Göncz Árpád városközpont

120 ezer Ft

18674

Ingatlan azonosító (ID)

Leírás

2 szobás állatbarát albérletet keresel az Árpád hídnál?

 

Most figyelj!

 

Legyen az új otthonod egy forgalmi csomópont közvetlen közelében a praktikus és gyors közlekedés miatt, viszont ennek ellenére mégis gyönyörű, zöldövezetben!

 

47-nm-es, 2 szobás (egymástól külön nyíló) állatbarát álomotthon a Göncz Árpád városközpont közvetlen közelében.
Konkrétan 2 perc sétára található a csomópont, így aztán mindenhova pillanatok alatt eljutsz és nem kell órákat sétálnod nyáron a 40 fokban és télen sem az ónos esőben.
Ha viszont, mégis sétálni szeretnétek pároddal, lakótársaddal és / vagy tappancsos kedvenceddel közösen, akkor is tökéletes választás ez a lakás, ugyanis a kapuból kilépve azonnal egy hatalmas, rendezett és nagyon tiszta parkban / sétányon találjátok magatok, amin keresztülhaladva legelőször a szintén nagyon tiszta és kulturált Árpád-hídfői kutyafuttatóhoz juttok el kevesebb mint 3 perc alatt.
Ezt követően, ha tovább sétáltok a gyönyörű parkon, akkor alig 5 perc alatt máris az Árpád-híd pesti hídfőjéhez érkeztek, ahol a nyári nagy melegben kutyusotok a sekély apró kavicsos partszakaszon napestig fürdőzhet, illetve akár a csodásan kialakított Moszkva sétányon lesétálhattok a magával ragadó naplementében egészen a Parlamentig (vagy még tovább).

 

  • Szóval mi mindenképpen ajánljuk ezt a mesés környéket azoknak, akik szeretnek kimozdulni a 4 fal közül!

Most viszont jöjjön az otthonról is néhány infó:

 

A lakás a napokban lett frissen kifestve, illetve 3 éve teljeskörűen fel lett újítva, amikor is beszerelésre kerültek nem csak az új radiátorok, hanem az új és korszerű műanyag nyílászárók is 3 rétegű üvegekkel, amik teljes mértékben megszűrik a kinti zajt és emellett tökéletesen szigetelnek is.
A lakás remek elosztású, ezért nem csak pároknak, hanem akár barátnőknek, barátoknak is ideális választás lehet.
A bejárati ajtón belépve egy közlekedő folyosóra kerülünk, ahol tőlünk jobb kézre egy hatalmas beépített szekrény található. Erről a folyosóról nyílik egyébként a nagyobbik szoba, a WC és az étkezős konyha is.

A bejárati ajtóval szemben található a nagyobbik szoba, amiben megtalálható 2 db nagy szekrény, illetve egy kihúzható kanapé, valamint egy tv állvány. Amennyiben nincs szükség a bútorokra a lakásban, úgy természetesen a fölösleges dolgok elszállításra kerülnek.

A bejárattól balra található egy nagy étkező helyiség, valamint a konyha és a kamra is. A konyhában egy gyönyörű, viszonylag új Kikás konyhabútor kapott helyett, ahol két fő + egy tappancsos kis kedvenc számára bőven van tárolási kapacitás. Az étkező ablakai a belső udvarra néznek, ami azért praktikus, mert egyrészt rendkívül csendes, másrészt iszonyatosan jól és könnyen ki lehet szellőztetni a konyhát 1-1 nagyobb főzőcskézés után.

A konyhából nyílik a szintén nagyon világos és szép fürdőszoba zuhanyzóval. Itt is minden megvan, amire csak szükségetek lehet és a kutyus fürdetése is egy élmény lehet, ha megszerettetitek vele a zuhanyfülkét.

A kisebbik hálószobába a fürdőszobán és a nagyobbik hálószobán keresztül is el lehet jutni és ezek az ajtók természetesen szükség esetén könnyedén zárhatóak is.

A lakás gépesített és részben bútorozott. Megtalálható benne a sütő, gáztűzhely, hűtő és a mosógép, illetve amennyiben szükségetek van bármilyen egyéb bútorra, abban biztosan meg tudunk egyezni.

Mindezeken felül a lakcímbejelentés is engedélyezett, amivel akár a 13. kerületi, éves parkolási hozzájárulást is igénybe tudjátok venni és tudtok ingyen parkolni, továbbá számlát is kérhettek a bérleti díjról.

 

Az állatbarát otthon bérleti díja mindösszesen 150.000 Ft / hó, ezen felül a közös költség és a rezsi éves átlagban havi 27.000 Ft.

 

Ideális választás igényes pároknak, családoknak, barátnőknek, barátoknak, illetve olyan igényes gazdiknak, akik mindent meg szeretnének adni kedvencüknek.

 

Lakbér: 150.000 Ft

Közös költség: 7.600 Ft

Rezsi: éves átlagban 20.000 Ft / hó

Gáz: egyedi mérőórás 1.000 / hó

Villany: egyedi mérőórás 2500 Ft / hó

Víz: egyedi mérőórás – 4000 Ft / hó

Fűtés és melegvíz: távhő – 13.0000 / hó

 

A lakás első havi bérleti díjjal és két havi kaucióval azonnal költözhető közjegyzői szerződéskötéssel, melynek a díját felesben fizeti meg a tulajdonos és a bérlő.

 

Károlyi Gyula és a Tappancsos Otthon csapata

0630/1484320

 

 

Cím

  • Ország: Magyarország
Megnyitás a Google Térképen
  • Ingatlan azonosító (ID) 18674
  • Ár 120 ezer Ft

Útvonaltervezés

Közeli helyek

Kapcsolat

Károlyi Gyula

Ingatlanügynök
0630 1484320
info@rwp.hu
Egyéb ingatlan