2. kerület Borbolya utca – Rózsadomb!

250 ezer Ft

19741

Ingatlan azonosító (ID)

56 m2

Méret

2

Szoba

Leírás

❗️Gyermek és állatbarát! – Kerthasználattal

❗️56 m2 – 2 szoba

❗️Teljesen felújított „0” perces

❗️250.000 Ft / hó

❗️Lakcímbejelentés / díjmentes parkolás

Rózsadombon, a II. kerületi igazán csendes Borbolya utcában hosszú távra kiadó egy gyermek és állatbarát 56 m2-es, 2 szobás lakás kerthasználattal.

A lakás elosztása a következő képen néz ki: Hatalmas nappali, hálószoba, konyha, fürdő, külön WC és természetesen a nagy kert.

A lakás teljeskörűen fel lett újítva és a napokban érnek véget a munkálatok, így akár a jövő héten már költözhettek is a lakásba, ami bútorozatlan állapotban kerül átadásra.

A konyhabútor jövő hét elején készül el véglegesen, de addig is tudok privát üzenetben képet küldeni róla. A konyhaszekrényben helyet kap légkeveréses sütő, gáz főzőlap, illetve mosogatógép is. Hűtőszekrény maximum 60 cm széles fér el, de amennyiben nincsen saját hűtőtök, úgy azt szívesen megvásároljuk.
A WC előterében található a képen látható mosógép a kézmosó pultja alá beszerelve. A pult is a konyhaszekrénnyel együtt kerül beépítésre.
A hálószobában faltól falig érő, hatalmas beépített gardróbszekrény, a fürdőszobában pedig egy hatalmas kád található.
Ablakok mindenhol ki lettek cserélve, illetve elektromos aluredőnyöket és szúnyoghálót is kaptak a nappaliban. A kert felé egy méretes tolóajtón keresztül jutunk ki.

A lakás kifejezetten állatbarát és a lakáshoz tartozó kb. 20 nm kertet nyugodtan használhatja kedvencetek, azzal a kikötéssel, hogy teljesen lekeríteni sajnos nem lehet.

Természetesen a lakcímbejelentés is megoldható, így díjmentesen tudtok parkolni a kerületben és az utcában is könnyen találtok parkolóhelyet.

Komoly érdeklődőknek szívesen küldök további képeket a felújítás folyamatáról és a lakás jelenlegi állapotáról.

A gyermek és állatbarát kertkapcsolatos otthon bérleti díja mindösszesen 250.000 Ft / hó + rezsi.
Minden díjfizetés egyedi mérőórás leolvasás alapján történik.

A lakás első havi bérleti díjjal és két havi kaucióval azonnal költözhető. Kérdéseitekkel, illetve megtekintési időponttal kapcsolatban keressetek telefonon.

a Rent with Paws – Tappancsos Otthon csapata
0630/1484320

Cím

  • Ország: Magyarország
Megnyitás a Google Térképen
  • Ingatlan azonosító (ID) 19741
  • Ár 250 ezer Ft
  • Szoba 2
  • Méret 56 m2

Útvonaltervezés

Közeli helyek

Kapcsolat

Károlyi Gyula

Ingatlanügynök
0630 1484320
info@rwp.hu
Egyéb ingatlan