VII. Szövetség utca

250 ezer Ft

23220

Ingatlan azonosító (ID)

75 m2

Méret

3

Szoba

Leírás

️Gyermek és cicabarát!
75 m2 / 3 szoba + erkély
250.000 Ft / hó
II. János Pál pápa tér – Almássy tér
Teljeskörűen felújított, modern
Gépesített és részben bútorozott
️Elképesztően napfényes / Klíma
Lakcímbejelentés – díjmentes parkolás

 

Mit szólnál, ha olyan helyre költözhetnél, ahonnan bármit elérsz néhány perc sétával mégis nyugodt és csendes környezetben pihenhetnél kiskedvenceddel?

 

Kiadó a VII. kerületben egy csendes és nyugodt a mellékutcában, a Szövetség utcában egy elképesztően napfényes és kifejezetten tágas, I. emeleti, 3 szobás, erkélyes, frissen felújított, cica és gyermekbarát álomlakás.

 

A lakásban található egy teljesen felszerelt konyha, egy nappali, 2 külön bejáratú hálószoba, melyek közül az egyikben egy óriási beépített szekrény adhat helyet az új bérlő teljes ruhatárának, egy gyönyörűen berendezett fürdőszoba WC-vel és egy külön mellékhelyiség, valamint egy kis kamra is. További bútorok megbeszélés tárgyát képzik.

A lakáshoz tartozik továbbá egy 3 m2-es, napfényes erkély is, ahova hogyha szeretnél, akkor macskahálót is elhelyezhetsz és máris biztonságban nézelődhet kiskedveced egész nap az erkélyről.

 

A közelben megtalálható minden, ami a mindennapi élethez elengedhetetlen, de a szokványos élelmiszerüzleteken, gyógyszertáron, kisállatkereskedéseken túl számos kikapcsolódási lehetőséget rejt a környék, mint például a Madách színház, ami néhány perc sétával elérhető, vagy a szintén rövid sétatávolságra lévő II. János Pál pápa tér vagy Almássy tér.

 

A Szövetség utca közvetlen közelében számos tömegközlekedési eszköz is megtalálható, amelyek közül a legfontosabb talán a 4-es – 6-os villamos, 7-es busz, 2-es és 4-es metró.

 

Innen a város bármely pontjába könnyen és villámgyorsan eljuthatunk.

 

Hogy milyen lehetne itt egy átlagos szombati napunk itt?

Reggel egy rövid bevásárlókörút alatt beszerezzük az ebédrevalót, hazafelé egy finom kávét megiszunk az egyik útba eső újhullámos kávézóban, hazaérve pedig megpihenünk otthonunk nyugalmában – ki-ki a saját szobájában, délután egy kicsit kiszabadulunk a térre, vagy a 4-es 6-ossal kiugrunk a Margit szigetre, este pedig jöhet egy színes koktél a közeli bárok egyikében.

 

A lakás azonnal költözhető 1 havi bérleti díjjal és 2 havi kaucióval.

 

A csodálatos adottságú, 3 szobás, nyugodt, ugyanakkor mégis belvárosi környezetben lévő lakás bérleti díja 250 000 Ft/hó + rezsi, melynek díja megközelítőleg 35 000 Ft/hó a közös költséggel együtt.

 

 

Otthonunkban szívesen látunk olyan párt vagy családot, akinek cicája van. Kutyussal sajnos nem költözhető. ☹

 

Kérdéseitekkel, illetve megtekintési időponttal kapcsolatban keressetek telefonon.

 

a Rent with Paws – Tappancsos Otthon csapata
info@tappancsosotthon.hu

0630 0803656

 

 

H – P     09:00 – 19:00
Sz – V   10:00 – 19:00

Cím

  • Ország: Magyarország
Megnyitás a Google Térképen
  • Ingatlan azonosító (ID) 23220
  • Ár 250 ezer Ft
  • Szoba 3
  • Méret 75 m2

Útvonaltervezés

Közeli helyek

Kapcsolat