9. kerületi Haller utca

110 ezer Ft

18733

Ingatlan azonosító (ID)

Leírás

1,5 szobás gyermek és állatbarát gyöngyszem a 9. kerületi Haller utca elején.

 

 

A teljeskörűen felújított magasföldszinti tappancsos otthon a remek elhelyezkedésének köszönhetően nem csak a gazdinak nyújt kiemelkedő kényelmet a lakás vonzáskörzetében található számtalan tömegközlekedési eszköz használatával, de a kedvencednek is, ugyanis 3 perc sétával máris a Duna-parton találjátok magatokat, ahol a Gizella sétányon végig sétálva, keresztül haladva a Bajor Gizi parkon, máris a Nemzeti Színháznál találhatjátok magatokat, mindezt úgy, hogy közben máris megismerkedhettek a környék szimpatikus és közvetlen gazdijaival.

 

Az előszobába lépve tőlünk jobbra található egy praktikusan és ízlésesen kialakított fürdőszoba, ahol megtalálható a hatalmas épített zuhanyzó a WC, illetve a praktikusan elrejtett mosógép is.

Az előszobában tovább haladva jobbra található a hálószoba, ahol helyet kapott egy hatalmas franciaágy és egy szekrény.
Az amerikai konyhás nappaliban található az étkezőasztal, illetve gardróbszekrény és egyéb tároló szekrények, egyedül kanapé nincsen a nappaliban.
A nappali és a hálószoba ablakai is a belső csendes, rendezett kertes udvarra néznek. Mindenhol korszerű, 3 rétegű üveggel rendelkező műanyag nyílászárók vannak felszerelve redőnnyel. Nem csak, hogy teljesen megszűrik a kint zaj 100%-át, de déli – délkeleti tájolásának köszönhetően egész nap fényárban úszik az egész lakás.

Természetesen a lakcímbejelentés engedélyezett, így megigényelhető a 9. kerületi éves lakossági várakozási hozzájárulás, mellyel díjmentes parkolhatsz.

 

A gyermek és állatbarát álomotthon bérleti díja mindösszesen 119.000 Ft / hónap, ezen felül 14.915 Ft a közös költség, mely magában foglalja a vízhasználatot és a rezsi fogyasztástól függően 12-20.000 Ft, tehát havi szinten 160 ezer forint körül lehet tartani a fix kiadásokat.

 

Páratlan lehetőség, mindazok számára, akik csendes környezetben, mégis a városhoz közel szeretnének lakni egy gyönyörű és hibátlan állapotban lévő lakásban.

Az otthon közvetlen közelében megtalálhatóak: pékség, gyorsétterem, élelmiszerbolt, kávézó, gyógyszertár és nagyjából minden, amire csak szükség van.

 

Lakbér: 119.000 Ft
közös költség: 14.915 Ft – benne korlátlan vízfogyasztással
gáz: egyedi mérőórás 1 – 10.000 Ft
villany: egyedi mérőórás 7 – 10.000 Ft

 

 

A lakás első havi bérleti díjjal és két havi kaucióval azonnal költözhető közjegyzői szerződéskötéssel, melynek díját a tulajdonos és a bérlő felesben fizeti meg.

Károlyi Gyula

0630/1484320

 

Cím

  • Ország: Magyarország
Megnyitás a Google Térképen
  • Ingatlan azonosító (ID) 18733
  • Ár 110 ezer Ft

Útvonaltervezés

Közeli helyek

Kapcsolat

Károlyi Gyula

Ingatlanügynök
0630 1484320
info@rwp.hu
Egyéb ingatlan