III. Római-part

155 ezer Ft

21534

Ingatlan azonosító (ID)

60 m2

Méret

1

Szoba

Leírás

️Gyermek és állatbarát ikerház!! – Saját zárt kerttel!
❗️Római-part

❗️60 m2 – ingyenes gépkocsibeállóval

❗️155.000 Ft / hó + rezsi – Nincs közös költség!

❗️Bútorozott és Gépesített!

❗️350 m2 telek – gépkocsibeállóval

 

Gazdik és családosok figyelem!

Kiadó a III. Kerületben, Csillaghegyen, a Római-part közvetlen közelében, a Bajtárs utcában, nagyon csendes, igazi kertvárosi, családi házas környezetben, saját nagyjából 200 m2-es kerttel rendelkező, 55 m2-es, bútorozott, gépesített állatbarát lakás kiadó.

A lakás összesen egy nagy szobával rendelkezik, melynek mérete elegendő ahhoz, hogy egyszerre hálószobaként és nappaliként is funkcionáljon. Emellett található benne még egy tágas, étkezős konyha és egy kádas fürdőszoba is.

A házhoz tartozik még egy körülbelül 200 m2-es saját kertrész is, mely akár teljesen le is keríthető, illetve a ház hátsó részén helyezkedik el. Emellett egy gépkocsibeálló is tartozik még a házhoz, mely a ház utcafronti részéről nyílik és díjmentesen jár az ikerházhoz.

 

A lakás teljesen bútorozott és gépesített és azonnal költözhető!
Ezen kívül nem csak a gépkocsibeálló ingyenes, de közös költsége sincsen otthonunknak, így a kiadásaidat igazán alacsonyan tudod tartani.

 

A ház közvetetlen közelében megtalálhatóak boltok, gyógyszertár, óvoda, iskola és a Graphisoft Park is itt található, valamint 1 utcányira kisállatrendelő is elérhető és ami talán a legfontosabb a gazdik számára, hogy tényleg pár perces sétával megközelíthető a Római-part!

A lakás első havi bérleti díjjal és két havi kaucióval akár azonnal költözhető.

A gyermek és állatbarát, saját lekeríthető kertes ikerház bérleti díja a gépkocsibeállóval együtt mindösszesen 155.000 Ft / hó + rezsi. Rezsi éves átlagban 25.000 Ft. Tehát 180.000 Ft-ból minden költsége megáll a saját kertes ikerháznak!

 

Ideális választás egyedülállóknak, pároknak, illetve olyan gazdiknak, akik mindent meg szeretnének adni tappancsos családtagjaiknak. Kérdéseitekkel, illetve megtekintési időponttal kapcsolatban keressetek telefonon.

 

Károlyi Gyula és a Rent with Paws – Tappancsos Otthon csapata
info@tappancsosotthon.hu

0630 0803656

 

H – P     09:00 – 19:00
Sz – V   10:00 – 19:00

Cím

  • Ország: Magyarország
Megnyitás a Google Térképen
  • Ingatlan azonosító (ID) 21534
  • Ár 155 ezer Ft
  • Szoba 1
  • Méret 60 m2

Útvonaltervezés

Közeli helyek

Kapcsolat