IX. kerület Hurok utca 5.

155 ezer Ft

18514

Ingatlan azonosító (ID)

50 m2

Méret

Leírás

A IX. kerületi Hurok utca 5. szám alatt található zöld övezeti társasház földszintjén található, így nem kell sem neked, sem kis kedvencednek nap mint nap lépcsőzgetned.

Remek elrendezésének, illetve a sarki elhelyezkedésének köszönhetően az 50nm-es, 2 szobás lakás egész nap úszik a napfényben, azonban bármikor teljesen elsötétíthető, ugyanis minden ablakán redőny található, hogy védjen a nagy melegtől.

A tágas nappali végében található egy hatalmas, üveges, tolóajtós beépített szekrény, ahol garantáltan elfér az összes ruhátok, illetve kutya/cicajáték gond nélkül. Ugyanitt található egy vadonatúj tágas kanapé is, ami mellett bőven van hely egy nagy és kényelmes matracnak, vagy kosárnak a kis kedvenc számára, hogy közösen, egymás mellett tudjatok pihenni egy hosszú nap után.
A nappalival egy légtérben található az étkező, illetve a teljesen gépesített konyha, ahol megtalálható a mosogatógép mellett a mosógép is. Ezen felül a konyhából nyílik egy teljesen beépített, remekül rendszerezhető és pakolható kamra is.
A fürdőszobában egy süllyesztett kád található, ami tökéletes megoldás lehet a gazdinak is, amennyiben bármilyen mozgásszervi, vagy egyéb panasza miatt nem tud egy normális magasságú kádba kényelmesen beszállni, illetve tökéletes megoldás lehet ez a kutyusod otthoni fürdetésére is.
Fürdőszobából és a nappaliból is megközelíthető a hálószóba, ahol a kényelemről egy 180×200-as ágyneműtartós franciaágy gondoskodik.
A lakás közvetlen közelében található számos zöld park, ami kiválóan alkalmas kutyasétáltatásra, illetve 5 perc sétára van a Pöttyös utcai kutyafuttató, illetve a Nagyjátszó és a Nyúldomb is ami tökéletes kikapcsolódási lehetőséget nyújt a család számára.

A lakás bérleti díja 155.000 Ft / hónap.
Közös költsége pedig: 9.700 Ft
Minden egyéb egyedei mérés alapján.

Érdeklődni az info@tappancsosotthon.hu címen, vagy a
0620/383-2803-as telefonszámon.

Hamarosan érkeznek az újabb otthonaink.

Tappancsos Otthon csapata.

Cím

  • Ország: Magyarország
Megnyitás a Google Térképen
  • Ingatlan azonosító (ID) 18514
  • Ár 155 ezer Ft
  • Szoba 2
  • Méret 50 m2

Útvonaltervezés

Közeli helyek

Kapcsolat

Név:Károlyi Gyula

0630 3832803
info@tappancsosotthon.hu