XIII. Szent István park

350 ezer Ft

23794

Ingatlan azonosító (ID)

82 m2

Méret

3

Szoba

Leírás

❗️Gyermek és állatbarát! – Szent István park
❗️82 m2 / 3 szoba + erkély
❗️Duna-part / Margit-sziget
❗️350.000 Ft / hó
❗️Felújított
❗️Bútorozott és gépesített!
❗️Napfényes erkély
❗️Lakcímbejelentés

 

Kedves Gazdi

Amennyiben kutyás környéken kutyás otthont keresel, méghozzá olyat, amibe nem csak egy bichon havanese fér el élére állítva, hanem akár egy dog vagy sok bichon havanese, ne keresgélj tovább, ugyanis megtaláltad a számotokra ideális otthont.

 

Ebben a XIII. kerületi, 82m2-es, három szobás, duplakomfortos, teljesen bútorozott és gépesített, gyermek és állatbarát, erkéllyel rendelkező modern lakásban a család megannyi tagjának külön kuckója lehet, beleértve természetesen a kutya gyereket is.

 

Otthonotok mindhárom szobája külön nyíló, kettő ezekből a csendes mellékutcára, egy pedig a zöld udvarra néz. A szobák jelenleg hálóként vannak berendezve, de a belső építész által tervezett tereknek, berendezésnek, illetve a lakás adottságainak köszönhetően a helyiségek kialakításának és funkciójának csak a képzelet szab határt.

A lakás dupla komfortos, két fürdőszoba tartozik hozzá. Az egyikben kád, mosdó és wc, a másikban zuhanyzó, mosdó, mosógép és külön nyíló wc található.

A középső, közös helyiségben helyezkedik el a konyha és étkező, mely teljesen gépesített, magas hűtő fagyasztó, mikró, sütő, főzőlap, mosogatógép és mosogató található benne.

 

A környék magáért beszél; Szent István Park, mellette ott egy nagy kutyafuttató, ahol a kutyabarátokkal a napi szaladgálást megejthetitek. Amennyiben nagyobb sétához van kedvetek és közben harapnátok is valamit kiváló választás a Margitsziget, szinte minden beülős helyre mehettek kedvencetekkel a felszedett kalóriákat pedig a nagyréten lemozoghatjátok, itt biztosan belefuttok néhány új vagy régi kutyabarátba. Ha egy séta alkalmával a Duna felé veszitek az irányt ne hagyjátok ki a város egyik legjobb kutyabarát cukrászdáját, ahol kutyusodat bátran meghívhatod a neki készült kutyafagyira.

 

A közlekedés kiváló, hiszen a lakástól séta távolságra áll meg a 4-6-os, 2-es jelzésű villamosok 75, 76-os troli, 15-ös és a 115-ös buszok.
Kocsival is könnyen elérhetőek a környékbeli forgalmas útvonalak a Váci út a a Szent István körút mindössze néhány percre van a lakástól.

 

 

Ennek a 82 m2-es, 3 szobás, erkélyes, gyermek és állatbarát álomotthonnak a bérleti díja 350.000 Ft / hó + rezsi. Rezsi kb. 50.000 Ft rezsi a közös költséggel együtt.

 

Ideális választás pároknak, családoknak, illetve olyan igényes gazdiknak, akik mindent meg szeretnének adni tappancsos családtagjaiknak. Kérdéseitekkel, illetve megtekintési időponttal kapcsolatban keressetek telefonon.

 

a Rent with Paws – Tappancsos Otthon csapata
info@tappancsosotthon.hu
0630 0803656

H – P     09:00 – 19:00
Sz – V   10:00 – 19:00

Cím

  • Ország: Magyarország
Megnyitás a Google Térképen
  • Ingatlan azonosító (ID) 23794
  • Ár 350 ezer Ft
  • Szoba 3
  • Méret 82 m2

Útvonaltervezés

Közeli helyek

Kapcsolat