XIV. Cordia Thermal

260 ezer Ft

21465

Ingatlan azonosító (ID)

77 m2

Méret

3

Szoba

Leírás

️Álmodd meg az saját konyhádat!

️Gyermek és állatbarát!

❗️Új – „0” perces

❗️77 m2 / 3 szoba + terasz

❗️Teremgarázs hely

❗️260.000 Ft / hó
❗️Akár bútorozva is

 

Te megálmodtad már álmaid konyháját?!?!

Ha igen, akkor itt az ideje, hogy elmondd / megmutasd nekünk, hogyan néz ki álmaid netovább konyhája és mi máris megvalósítjuk neked!

 

Hogy mi szükség ehhez? Semmi más, mint legalább 2 évre aláírnod a határozott idejű bérleti szerződést a legújabb zuglói – Cordia Thermál III. Társasházban található 77 m2-es, 3 szobás, elképesztően világos, gyermek és állatbarát álomlakásunkra.

A lakás amerikai konyhás nappalival, illetve 2 db hálószobával rendelkezik, amelyből az egyikben egy gardróbhelyiség is helyett kapott. Ezen kívül található benne egy tágas, fürdőkádas fürdőszoba WC-vel, valamint egy külön WC is, ahol akár egy komplett mosókonyhát, vagy egy plusz zuhanyzót is elhelyezhettek, így akár két fürdőszobás is lehet az ingatlan. Ezen kívül tartozik a lakáshoz egy kimondottan tágas, majdnem 15 m2 alapterületű erkély is, ami a ház belső, zöld, csendes udvarára néz.

 

Igény szerint a lakást részben, vagy akár teljesen bútorozva is a rendelkezésetekre tudjuk bocsájtani – egyedi megbeszélés alapján. Teljes bútorozás esetén természetesen a bérleti díj változhat!

 

Ha szeretnéd már felcsapni az IKEA konyha tervező katalógusát, akkor telefonálj és máris megmutatjuk neked a lakást, minden méretet pontosan megadunk és innentől kezdve a képzeletedre bízzuk a konyha megálmodását. – Természetesen nem kötelező megtervezni a konyhát és két évre aláírni. Ha szeretnétek, akkor mi összeállítjuk, ti pedig pár héten belül költözhettek is.

A lakáshoz tartozik továbbá egy teremgarázs parkolóhely is havi 25.000 Ft-ért.

 

A közvetlen közelben megtalálható a Paskál gyógyfürdő, a Mogyoródi úti Sportpálya, a Rákos-patak, a Lantos Mihály Sportközpont, ezen felül a mindennapi élethez szükséges üzletek is mind elérhetőek pár perc alatt. Gazdik számára kifejezetten ideális, ugyanis 2-3 perc sétára elérhető a Rákos-patak mentén, illetve a közvetlen környéken is számtalan zöld, parkos terület található.

A lakás első havi bérleti díjjal és két havi kaucióval 3-4 héten belül költözhető.

A 77 m2-es, 3 szobás, hatalmas erkélyes, gyermek és állatbarát álomotthon bérleti díja 260.000 Ft / hó + rezsi. Rezsi kb. 30-40.000 Ft rezsi a közös költséggel együtt.

 

Ideális választás pároknak, családoknak, illetve igényes gazdiknak, akik mindent meg szeretnének adni tappancsos családtagjaiknak. Kérdéseitekkel, illetve megtekintési időponttal kapcsolatban keressetek telefonon.

 

Károlyi Gyula és a Rent with Paws – Tappancsos Otthon csapata
info@tappancsosotthon.hu

0630 0803656

H – P     09:00 – 19:00
Sz – V   10:00 – 19:00

Cím

  • Ország: Magyarország
Megnyitás a Google Térképen
  • Ingatlan azonosító (ID) 21465
  • Ár 260 ezer Ft
  • Szoba 3
  • Méret 77 m2

Útvonaltervezés

Közeli helyek

Kapcsolat