XIV. Thermál Zugló lakópark

210 ezer Ft

23137

Ingatlan azonosító (ID)

50 m2

Méret

2

Szoba

Leírás

️Gyermek és állatbarát / Rákos-patak
❗️50 + 19 m2 / 2 szoba + terasz
❗️210.000 Ft / hó
❗️Thermál Zugló lakópark – Paskál Strandfürdő
❗️Elképesztően napfényes!
❗️Ízlésesen berendezett
❗️Teremgarázs
❗️Kiváló infrastruktúra

 

Gazdik, figyelem!

 

Zuglóban kiadó egy 2017-ben, a Thermál Zugló by Cordia lakóparkban (II. ütem) épült, 2. emeleti,  elképesztően világos és napfényes, 50 + 19 m2-es, 2 szobás + nagy teraszos, ízlésesen berendezett gyermek és állatbarát álomotthon.

 

Az ingatlanban megtalálható egy amerikai konyhás nappali, egy hálószoba, egy fürdőszoba, valamint elérhető egy kifejezetten nagy, 19 m2-es, L alakú terasz is. Napfényes, hangulatos otthonunk ízlésesen és minden igényt kielégítően bútorozott és gépesített. Sőt! Szükség esetég egy kis irodai sarok is bármikor berendezhető a kanapé melletti területen, a véget nem érő ablakok szomszédságában.  Ide bővel elég csak a ruháiddal, illetve egy nagy adag jutalomfalattal érkezned.

 

A lakás, Zugló legkedveltebb kertvárosi, kifejezzen nyugodt és békés részén fekszik. Kiváló infrastruktúra jellemzi a környéket. A lakóparknak közös zárt kertrésze is van, a Rákos-patak sétány pedig csupán 100m-re található, ahol remekül lehet sétálni, futni, kerékpározni, kutyát sétáltatni és természetesen kutyusoddal labdázni is. A lakópark szomszédságában található egy új sport központ, kosár -, futópályával és felnőtt edző parkkal. A lakás melletti épületben kiváló minőségű pékség van, ahol reggelizni is lehet. Közelben Spar (350m) , Prima (500m), gyógyszertár (400m). Az utca túloldalán a Paskál Gyógy- és Strandfürdő található, ami télen nyáron nyitva van.

 

Főbb csomópontok a közelben: – Örs vezér tér: 25 perc BKV – Bosnyák tér: 15 perc gyalogtáv

 

Természetesen a lakáshoz opcionálisan garázs is bérelhető, amelynek a díja 20.000 Ft / hó.

 

Első havi bérleti díjjal és két havi kaucióval azonnal költözhető!

 

 

Ennek a kifejezetten világos és csendes, ízlésesen berendezett, 50 m2-es, 2 szobás + hatalmas teraszos, kertvárosi, gyermek és állatbarát gyöngyszemnek a bérleti díja 210.000 Ft / hó + rezsi.

 

A lakás közös költsége rezsi fogyasztással kb. 29.000 Ft nyári szezonban, télen pedig kb. 38.000 Ft – természetesen egyedi mérőórás elszámolással, saját fogyasztástól függően, amely közös költség már tartalmazza a vízfogyasztásod, valamint a fűtés és a vízmelegítés díját is a szemétszállításon és a közös kertész díján felül.  Neked ezen felül már csak a szintén egyedi mérőórás villanyszámlával kell foglalkoznod, ami fogyasztás alapján: eddig 5.000 – 6.000 Ft között alakult.

 

 

Ideális választás lehet egyedülállóknak, pároknak, illetve olyan igényes gazdiknak, akik remek infrastruktúra mellett keresnek igazi kertvárosi hangulatot, hogy tényleg mindent meg tudjanak adni tappancsos családtagjaik számára. Kérdéseitekkel, illetve megtekintési időponttal kapcsolatban keressetek telefonon.

 

 

a Rent with Paws – Tappancsos Otthon csapata
info@tappancsosotthon.hu

06 30 080 3656

 

H – P     09:00 – 19:00
Sz – V   10:00 – 19:00

 

(A fotókon szereplő TV, nappali szőnyeg, dohányzó asztal és terasz bútor nem része a kiadásnak)

 

Cím

  • Ország: Magyarország
Megnyitás a Google Térképen
  • Ingatlan azonosító (ID) 23137
  • Ár 210 ezer Ft
  • Szoba 2
  • Méret 50 m2

Útvonaltervezés

Közeli helyek

Kapcsolat